Mustang

Mustang Jeans

MUSTANG – ONGETEMDE PASSIE VOOR JEANS
Mustang ontwerpt schoenen en kleding in de enige echte denim stijl. Bij Mustang vind je spijkerbroeken, schoenen en bovenkleding. Alle designs van Mustang reflecteren de zogenaamde “American way of life”. Dat verklaart ook meteen de wilde Mustang in het logo!

“THE AMERICAN WAY OF LIFE” – JEANS
Denk je aan de “American way of life”, dan hoort jeans absoluut in het rijtje thuis. Jeans, denim en spijkerstof zijn dan ook de leidende draad bij Mustang. Denim is super veelzijdig. Je kunt er werkelijk waar alle kanten mee uit. Combineer een spijkerbroek met een basic wit shirt. Een paar hakken eronder: simpel chique. Diezelfde combinatie, maar dan met een paar sneakers: lekker casual en nonchalant. Ben je meer minder conservatief? Combineer dan spijker met spijker. Voor een gewaagde, maar helemaal fashion forward look!

MUSTANG VOOR MANNEN EN VROUWEN
Gerans Meppel Jeans & Fashion heeft zowel items voor dames, als voor heren. En behalve kleding kun je bij Mustang ook terecht voor een uitgebreide collectie schoenen. Voor dames is er keuze te over. Ga je voor sportieve sneakers, elegante enkellaarsjes, of pittige pumps? Ook mannen hebben het voor het uitkiezen. Sneakers, boots, bedenk het maar! En alles met de kenmerkende Mustang denim stijl. Zo is je hele outfit in één stijl! Fashionable!

Lookbook Men / Women