Over Gerans Meppel Jeans & Fashion

Welkom bij Gerans Meppel “De grootste in spijkerbroeken”

Het bedrijf Gerans is in de zestiger jaren opgericht. In de winkel, destijds gevestigd aan de Prinsengracht, is men begonnen met het verkopen van India kleding en de beroemde werkmansbroeken.
Later is men verhuisd naar de Hoofdstraat in Meppel en heeft men zich kunnen onderscheiden in één van de grootste Jeans en Fashion winkels in het noorden van het land. Met een zeer ruim aanbod van Jeans merken waarin extra grote en lange maten te verkrijgen zijn.

Voor de man met een maatje meer hebben wij diverse truien, blouses, shirts en polo’s.
De winkel wordt wekelijks aangevuld met de nieuwste mode en trends en is aantrekkelijk geprijsd. De service is voor ons zeer belangrijk.

In het jaar 2016 hebben we onze collectie uitgebreid met kinderkleding; Jeans, Jassen, Tops vanaf maat 134 t/m 176 met o.a. de merken Cars en LTB en dat wordt in de toekomst nog verder uitgebreid.

Onze medewerkers zullen u met veel enthousiasme van advies voorzien. U kunt zich laten registreren als klant en zo profiteren van kortingen. Onder de knop “merken” kunt u zien welke merken Gerans Meppel Jeans & Fashion verkoopt.

Tot ziens in onze winkel

Shoplook Gerans Meppel Jeans & Fashion