Je vindt ons aan de Hoofdstraat 78 in Meppel

De grootste in spijkerbroeken

Al meer dan 70 jaar!

Het bedrijf Gerans is in de zestiger jaren opgericht. In de winkel, destijds gevestigd aan de Prinsengracht, is men begonnen met het verkopen van India kleding en de beroemde werkmansbroeken.

Later is men verhuisd naar de Hoofdstraat in Meppel en heeft men zich kunnen onderscheiden in één van de grootste Jeans en Fashion winkels in het noorden van het land. Met een zeer ruim aanbod van Jeans merken waarin extra grote en lange maten te verkrijgen zijn.

Voor de man met een maatje meer hebben wij diverse truien, blouses, shirts en polo’s. De winkel wordt wekelijks aangevuld met de nieuwste mode en trends en is aantrekkelijk geprijsd. De service en klanttevredenheid zijn zeer belangrijke speerpunten van ons.

Wij staan graag voor je klaar!

In Juli 2021 kregen wij de kans om deze prachtige winkel in de huidige staat voort te zetten. Beide zijn we al vanaf jongs af aan werkzaam in de detailhandel en werken sinds jaar en dag met passie voor deze winkel. Nu staan wij samen met onze medewerkers met dezelfde passie en enthousiasme voor u klaar. Wij voorzien u graag van passend advies als het gaat om het vinden van de juiste spijkerbroek.

Tot ziens in onze winkel!

Corina en Selma

Onze contactgegevens

Openingstijden

Wat klanten zeggen

J. Jonker
J. Jonker
Lees verder
Heel leuke winkel, voornamelijk broeken met alles wat daar bij hoort. Leuk personeel!
G. Schreur
G. Schreur
Lees verder
Leuk geholpen, vriendelijk personeel, mooie collectie.
I. Vogelzang
I. Vogelzang
Lees verder
Goed advies en super service!!! Zeer goede kwaliteit kleding.

Swipe voor meer >>